ArtiSpæll er en tradisjonell korpsfestival med utradisjonelle elementer. Alle deltagere får medalje.
Festivalen ble arrangert første gang i 1992, og har siden den gang blitt arrangert hvert 2. år. 
Fra 2005 har hver festival hatt sitt eget spesielle tema som skaper rammene for en eksklusiv og intim festivalopplevelse. Målet er å gi musikanter og drillere en utradisjonell festivalhelg med opplevelser til inspirasjon, slik at de kan reise hjem med fornyet korpsentusiasme. 


Se filmen fra vårt spennende prosjekt i 2015:

 

Se filmer fra vår festivalavslutning i 2013:

 

ArtiSpæll er arrangert 14 ganger, og de siste 7 gangene med eget festivaltema.


Tidligere tema:

 

Allerede den kvelden gjestende korps ankommer, vil Sjetne skolekorps invitere til stemningsfull midnattskonsert. Som vertskap tar vi våre gjester med på en musikalsk reise, inspirert av årets tema.

Det øvrige programmet for festivalhelgen knytter seg alltid til hovedtema. Hvert påmeldte korps får en egen tilrettelagt timeplan tilpasset ønsker og behov, og vi forsøker å detaljplanlegge det enkeltes korps på en slik måte som gir pusterom for fritid og ro rundt måltidene.

Samtlige gjestende har tilgang på egne festivalverter som er tilgjengelig 24 timer i døgnet og som bistår det enkelte korps etter ønsker og behov fra ankomst fredag til avreise søndag. 
På festivalområdet har vi også egen festivallege, og døgnåpent sekretariat og vakthold som er tilstede for å bistå med alle behov. 
Vi ønsker at våre gjestende korps skal føle seg godt ivaretatt på ArtiSpæll.

 

(med forbehold om mulige endringer)

Velkommen til ArtiSpæll.